Форум    

RELOADED 09 ноември 2012

Здравейте стикер
Есента в Djagi.соm дойде, а с това и се случиха някои интересни промени стикер

Дългоочакваната от почти всички ВИП потребители хронология е отново на лице и функционира безпроблемно.

Класациите на игрите вече обновяват резултатите многократно по-бързо. Вече я няма тази тромавост и чудене "къде са ми точките" !

Качените снимка в албумите вече не изчезват стикер)). Подобрена бе файловата структура на сайта, така че да не се стига до момента, в който някои потребители не виждаха изображенията на качените от тях снимки.

Валатите в белота намаляха ! И то с няколко пункта.
Преразгледахме системата за размесване на картите и я прекроихме към нова, по-добра статистически и реално, като усещане.

Надяваме се старта на есента в Djagi.com да ви допада ! стикер

Виж по-стари
masonricar 14 ноември 2012

RELOADED -Благодаря за оприличаването.Не желая да се заяждам.Защото не ми е присъщо.Ако обръщението (феновете)те дразни,как ли да се обръщам?ВИП потребители те ли?Та нима това са ВИП потребители за 2.40лв.да си показват магариите .
А това,че всичко ,което Ви дразни, оприличавате на Зарина.Е явно че ви задава неудобни въпроси.Подобно на моя.
Нямам време да се занимавам с прословути те Ви интриги.Зададох Ви един въпрос,Но изглежда,че височаешето Ви само чувство. Ви дава правото,като администратор да се гаврите с потребители те.Аз нямам проблеми.Оправете си вашите.

nela7009 14 ноември 2012

RELOADED Много правилно чак е смешно но това с масата ми хареса оправете и любима игра и не да ми я налагате!Играя БЕЛОТ и уважавам играта а не ШИШЕ!Не ми налагай любима игра!

Association 15 ноември 2012

Да го еееее... у шишето шишливо, шишесто и нечупливо. Administration напълни ми го с коняк и хвърли го при мен да му счупя гърлото с мерак.

tonixxx 15 ноември 2012

masonricar Мислила ли си,че от който и ник да пишеш - си идентична в няколко фрази?
Това че си Зарина какво ти пречи.Да не се срамуваш?
В всичките ти коментари помоли "феновете" да те подкрепят.И те го направиха, като ти написаха поздрави в албума на профила Зарина.Какво още искаш от "феновете" които струват 2,40лв. Да ти издигнат паметник ли?стикер

"А това,че всичко ,което Ви дразни, оприличавате на Зарина.Е явно че ви задава неудобни въпроси.Подобно на моя."
Зарина - време е за нов профил.Този masonricar ти го знаят всички "фенове".стикер

-genuine- 15 ноември 2012

Това с "феновете" не е ли изтъркано клише вече ? Навсякъде "феновете" ,та "феновете"

RELOADED 15 ноември 2012

masonricar, направих проста причинно-следствена връзка на шега.
Изобщо няма значение за мен дали това ви е единствен профил или е 1241 профил на някой си.
Все пак мисля че съм отговорил на въпроса ви стикер

_Influence_ 22 ноември 2012

Евала, оправили сте малко Белота в сайта.Квинти кварти и карета има малко.Но валатите все още са си на ниво... Почти всяка игра има поне по 1-2 валата... Това в реалния Белот не е така.

Също така искам да попитам, какво стана с наказанията? Доста време не сте наказвали никого... Вдигнахте ръце или просто всички са коректни според Вас? Лично аз от 30 игри съм докладвал 4 некоректни...

BLA-BLA-BLA 24 ноември 2012

Оправили, таратанци оправили. Валати има всяка игра, и по няколко. Карти се изсипват само на едните, другите стоят и викат ура...това как да е...свикнали сме някак
Но...искам да зная какви са ви стандартите при наказанията - двойни, тройни или...
Защо потребителят нарекъл се гръмко bbooss, продължава да се размотава тук, щом като очевидно е за бан. Аз бях наказана заради него, защото видиш ли съм му казала че е тиква, или друг плод-зеленчук беше...ок приемаме че това е обида и си изтърпявам наказанието...но защо същия продължава да е тук, след като съвсем тенденциозно, гадно и злобничко ми дъни играта от начало до край? Въпросът е риторичен де...ясно е че тук си пишем само да чешем пръсти
Та само исках да кажа, че нищо не сте оправили...(yawn)

tonixxx 25 ноември 2012

Много сте интересни за тези валати.стикер
Валати е имало и винаги ще има, когато картите съвпаднат с парта.Ако няма и валати,
тогава каква ли ще е играта?стикер
Ако не искате да има толкова валати,следете картите.Поне това научете ,като не можете да играете.стикер

BLA-BLA-BLA има опцията "блокирай",ако не искаш да ти дъни играта от начало до край.И не съм видял някой да е наказан, че не може да играе белот.Играла си с него - паднала си,преценила си.Следващия път го отбягваш и това е.
И наистина тук стана bla-bla-bla.....и чешим пръсти.(yawn)

BLA-BLA-BLA 25 ноември 2012

tonixxx x Пожелавам ти игри пълни с валатистикер
Изобщо въпросът не е кой, как и дали може да играе, а за това че сървъра така ги раздава, че сляп да си пак ще ги изиграеш. И всеки си вика брейййййй какъв велик играч съм билстикер
За оная тиква не ми се и говори(dull) Такива като него нямат място тук. Той не просто не игра...остави ме с бот, и в момента в който дръпнах малко се появи и започна гадно и злобно да ми дъни играта(dull)...дебнеше гадинатастикер...тоя е за психодиспансер ...ама се съмнявам, че и там ще му помогнатстикер
(yawn)стига съм се обяснявала(dull)

Не може да публикуваш два пъти подред
  Всички категории: 26 Теми: 878 Мнения: 22798